Grovemade

Az olyan természetes anyagok, mint a fa és textil mindig is népszerűek voltak, ha telefonos vagy asztali kiegészítőkről van szó. Ezek üveggel és a fémmel párosítva vitán felül jól mutatnak, és erre a Grovemade csapata is rájött. Míg kezdetben csak bőrből készült notebook,- illetve fából készült iPhone tokokat gyártottak az olyan ügyfeleknek, mint a Nike, a Google, vagy a Levi’s, mostanra előálltak egy egész asztali kollekcióval, és mi alig tudunk betelni vele.

Ami a design mellett megfogott minket az a termékek praktikus oldala; a billentyűzettartót például úgy tervezték, hogy az aljában rejtehessük mindazt, ami egy íróasztal esetében elengedhetetlen, ám nem túl mutatós.

A termékek diófából vagy juharból készülnek, és még az olyan apróságra is figyeltek, hogy vonalzót is tudjunk rendelni az adott anyagból, a hiánytalan összkép érdekében. Ezen felül már órák gyártásába is belekezdtek, ezeket azonban még csak előrendelni lehet, de addig is érdemes megnézni az ehhez kapcsolódó képeket és videókat.

Egy szó mint száz, kattintsatok, különös tekintettel arra, milyen frappánsan mutatják be a munkatársakat a főöldalon.

Hozzászólás