MochiThings.com

Vannak oldalak, melyek a felfedezésük után teljesen lázba tudnak hozni, és hosszú napokig csak nézegetem őket, vagy tervezgetem, hogy mit rendeljek meg onnan. A MochiThings több szempontból is lenyűgözött, az általuk felkínált 47 kategóriából szinte nincs is olyan, amelyikben ne tudnék valamihez nyúlni. Mutatom az én kedvenceimet, egyrészt hátha Ti is kedvet kaptok hozzá, másrészt úgy érzem muszáj kiírnom magamból a dolgot, terápiás jelleggel.

Apró kártyatartók
Utazáshoz, vagy az esti kiruccanáshoz rendkívül praktikus egy ilyen. A legfontosabb iratokat, és némi készpénzt ügyesen elrejt, mégsem foglal sok helyet. Ez én kedvenceim ez, ez és ez.

Egérpadok
Baromi fontosak, mégis az egyik otthoni gépünk mellé egy ideje már halogatjuk a beszerzést. Pedig innen tudnék választani, méghozzá ezt, ezt, vagy ezt

Dokumentum tárolók
Ha egy építésszel élsz együtt, Te magad pedig illusztrációkat készítesz a szabadidődben, akkor higgyétek el nincs az a mennyiségű tároló és rendszerező, ami elég lenne a lakásban. Így ez esetben nem az a kérdés, hogy melyiket venném meg, hanem, hogy melyiket nem. 🙂

Pénztárcák
A barátaim szerint bizonyos dolgokban egy kissé kényszeres vagyok, és beismerem az egyik ilyen, hogy túlzottan szeretem a katonás rendet. Ezért is tartom valószínűnek, hogy pénztárcát a nagyobb, több tokkal és rekesszel rendelkezők közül választanék, mint ez, ez, vagy ez.

Füzetek, határidőnaplók
Ó, a nagy kedvencek! Ezekből sosem lehet elég, legyen bár pici vagy nagy, színes vagy mintás, egy szép füzetet mindig öröm kapni és venni is. Nyilván nem véletlen, hogy az oldalon is ebből a legnagyobb a kínálat, jelenleg összesen 634 féle termék közül válogathatunk. Ha megvehetnék amit csak akarok, akkor az asztalomra egy fekvő határidőt, egy két oldali visszaszámlálót és egy óriási hónaptervezőt vennék. A polcomra ezt, ezt vagy ezt választanám a bohókás minta miatt, vagy  csak azért, hogy ajándékba adjam valakinek. A táskámba pedig egy ici-pici füzetet és egy pénztárcával kombinált tervezőt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s