Táska vágyak

Idén tényleg nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni az ajándékok vásárlását, ezért igyekszem időben nekiállni a nézelődésnek, keresgélésnek. Ennek persze mindössze annyi eredménye van, hogy olyan, szebbnél praktikusabb darabokra bukkanok, melyekre elsősorban nekem volna szükségem, és melyek ezúttal felkerültek az egyre csak növekvő wish list-emre.

USE Bag – Toto

Sokszor töltjük a hétvégéket rokonoknál, vagy barátoknál, a Toto táska pedig nagyon praktikusnak tűnik ezekre a rövid kiruccanásokra. Ráadásul a bőr betétek nem csak elegánsabbá, de a vállaknál kényelmesen hordhatóvá is teszik.
mérete: 46 x 40 x 16 cm
ára: 35.000

The Four – Miwa hátitáska

Az olyan rohanós hétköznapokon, mikor a munkahelyem, a stúdióm és az iskola között lavírozok nagyon praktikus volna egy ilyen hátitáska, mivel ilyenkor általában sok cuccot is cipelek magammal, és ezek a két vállon egyenletesen elosztva sokkal komfortosabb lennének. Emellett a strapabíró anyag az én esetemben elengedhetetlen.

anyaga: 100%bőr
mérete: 30 x 40 x 7 cm
ára: 99.000

Ágnes Kovács – PONS kézitáska

Kovács Ágnes táskáit mindig csodálattal veszem a kezembe, a PONS kézitáskán pedig különösen elvarázsol a fa és bőr kombinációja. Kiállítás megnyitókon, bemutatókon és egyéb társasági eseményeken elengedhetetlen kiegészítőm volna.

anyaga: bőr, akácfa fogóval
mérete: 28 x 42 x 20 cm
ára: 110.000

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s