Pop Up Projekt #2 – bolt a rózsához

A Projekt showroom ezúttal két pop-up boltot nyitott Budapesten, és míg a városi bringások boltja abszolút a saját projekt, a boltot a rózsához ezúttal az édesrózsámmal és az Oltári Bazárral karöltve alkották meg.

11268116_10203347475402240_1702095787_n

Míg a bringás voltban mindketten egyaránt találtunk csodálni valót, itt – beismerem – én több szépségre bukkantam mint Isti, bár ő a rózsákkal és egyéb virágmintákkal amúgy sem ápol semmilyen kapcsolatot. Úgyhogy amíg ő fotókat készített én voltam az, aki kigyönyörködte magát. Kellet is rá idő, mert az üzlet tele van apróságokkal! Varrókészlet pici rózsás dobozban (meg van nagyobban is), szívószálak, rózsás ragtapasz dobozban (ebből vettem egyet), fürdőgolyó, apró szalvéta, szerszámok kertészkedni, stb. Szóval érdemes jó alaposan, mindent felemelve, mindent megfogdosva körülnézni, mert több kincset rejtenek a polcok, mint azt az azonnal szemet szúró lampionok és girlandok láttán gondolnánk. A legjobb pedig, hogy eldobható fényképezőgépet is árulnak, ami – ha épp olyan kedvében találja az embert, mint minket – egy egész napos szórakozást ígér, és lehet gyorsan fotózkodni a nevezetességek előtt, meg limonádét szürcsölve, meg sorban állva, hogy aztán a nap végén beadjuk előhívni, és izgatottan várjuk az elkészült képeket!

És bár ez szép végszó is lehetett volna, nem mehetünk el szótlanul a terek belső kialakítása mellett sem, melyek ezúttal is a FIÓK lányok munkáját dicsérik. Ők valahogy mindig nagyon ráéreznek arra, hogy mi hová való, és amellett, hogy szuperül irányítják a szemet, akár a szlogenjük is lehetne, hogy “pont elég”. Mert a design amit egy 10 napig nyitva tartó üzlet megkíván mindkét esetben pont elég lett, se nem sok, se nem kevés, ahogy ugyanezt már tavaly is megállapítottuk a 360 BAR kapcsán.

Szóval ha nincs még programotok szombatra, akkor itt a remek alkalom, hogy ellátogassatok az üzletekbe, és Ti magatok is meggyőződjetek mindezekről.

BOLT A RÓZSÁHOZ: Vitkovics utca 3-5 (V. kerület)
Nyitvatartási idő: 10:00-20:00 (hétvégén is)

Reklámok

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s