KOMOD 2015 tavasz/nyár

Szeretjük a hazai designt, szeretjük a hazai divatot, nem véletlen hát, hogy egy ideje – egészen pontosan azóta, hogy kollaboráltak a the Mama Kin-nel – figyelemmel követjük a KOMOD márkát is!

Színviláguk mellett, elsősorban ruháik különleges szabása, és az anyagok újszerű használata fogott meg minket, és ezekben ezúttal sem kellett csalódnunk. Új kollekciójuk megalkotásakor a saját nyári emlékeik, vágyaik inspirálták őket és igyekeztek minden, a nyárhoz kapcsolódó felszabadult érzést megjeleníteni a ruhákon, úgy mint a szerelmi kalandok, a fesztiválok, a hóbortos délutánok.

Mindezt nagyon ügyesen oldották meg, elegáns, légies anyagokat ötvöztek sportos megoldással, a mintákat pedig úgy alakították ki, hogy azok fényvisszaverős felületükkel a nőben rejlő belső értékeket jelenítsék meg. Így aztán érthető a kollekció FlashHERO elnevezése is, mely arra próbál rávilágítani, hogy mindenki lehet hősnő. Ezek a ruhák megadják az átváltozás lehetőségét, hiszen a fényviszonyok változásával, az említett részletek káprázatos, vibráló felületükkel alakítják az öltözékek hangulatát.

A ruhákon túl a mi személyes kedvencünk a kampányfotókon megjelenő kétsoros görkorcsolya is, úgyhogy ezúton is köszönjük a lányoknak, hogy már most varázsoltak egy kis nyarat a szobánkba, pedig a ruhapróba még meg sem volt!

Credits:
Photographer : Zsófia Lévai
Make up: Stefánia Csorba
Hair Stylist: Stefánia Csorba
Modell : Amy at TrendAttack
Stylist: Emese Forgács
Assistant: Nikolett Győri

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s