Geometrikus ékszerek

Egy ideje nem szabadulok a geometria bűvköréből, és miután hónapokkal ezelőtt bemutattam pár tetoválást a témában, úgy éreztem megérett a dolog egy újabb bejegyzésre. Az ékszereket ráadásul nevezhetjük a bátortalan ember tetoválásának is, hiszen ha akarjuk mindig velünk és rajtunk vannak, meghatározzák a stílusunkat, ám ha megunjuk őket, vagy csak váltani szeretnénk, egyszerűen levesszük és felveszünk egy másikat. Mutatom a kedvenceimet:

RawObjekt
Kézzel készített, többnyire kis szériában gyártott főleg ezüst ékszerek, melyekre az Etsy-n bukkantam rá. Különálló darabokat, és kollekciókat is vásárolhatunk, 10-15.000Ft-os áron, és bár én szinte mindegyik darabbal boldog lennék, a fülbevalók különösen rabul ejtenek.

 

Another Feather
Instagramon bukkantam rá Hannah Ferrara egyszerű, minimalista darabjaira, melyeket gyakran az “ékszert nem viselő emberek ékszerének”neveznek. Boltjából a 15-45.000Ft között mozgó darabok közül én elsősorban a nyakláncokat és karkötőket szeretem, de érdemes megnézni a kampány képeket is, mert azok nagyon hangulatosak.

 

The Mama Kin
Szerencsére ma már magyar példát sem nehéz felhozni, ha designer ékszerekről van szó, mégis meglepő módon viszonylag kevesen foglalkoznak a geometrikus formákkal ezen a területen. D. Nagy Kinga azonban nem csak ügyes, hanem egyre sikeresebb is e téren, erről amíg el nem készül a honlapja, elsősorban facebook oldaláról tájékozódhatunk. Arannyal és ezüsttel bevont ékszereiből nekem is van pár, legutóbb éppen a WAMP-on szereztem be a mostanában szinte mindig viselt karkötőmet, és bizton állíthatom, amilyen izgalmasak, a mindennapokban olyan kényelmesek is.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s