5 tipp, hogy könnyebben induljon a reggel

A reggel már csak reggel marad, amit véleményünk szerint tudatosan semmiféle praktikával nem lehet jóvá tenni, azt többnyire a hangulatunk alakítja úgy. Könnyíteni azonban lehet rajta, mi pedig megosztjuk veletek 5 pontos listánkat arról, hogy nekünk eddig mik váltak be.

1. szundizás
Az egyik kedvenc gombunk a telefonon, mely lehetővé teszi a lustálkodást felkelés előtt. Van akinek erre nincs szüksége, ám sokaknak igen, hiszen hajlamosak visszaaludni. A lényeg úgyis az, hogy pár percet még a puha paplan alatt tölthetünk, hiszen annál nincs is rosszabb, mikor kapkodósan indul a nap.

párnák közt

2. zuhanyzás
Ha időben kelünk ki az ágyból, úgy nyáron és télen is nagyon frissítő tud lenni. A váltott zuhany pedig kifejezetten élénkítő, csak nehéz kibírni, utána azonban teljesen új lendületet kap az ember.

be432f15faad8bca9e2884d82b933501

3. kávé, kávé, kávé
A legfontosabb a minőség, legyen bár otthon pörkölt, vagy a sarki árusnál vett. A kávéval nem érdemes viccelni, mert könnyen megérzi az ember gyomra és ébersége is, ha nem megfelelően választott.

kávé

4.bőséges reggeli
Korábban már írtam, hogy egyikünk sem szokott bőségesen reggelizni, ám ha mégis,akkor mindig egészen másként nézünk a tennivalóinkra. Ennek fejében persze felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért nem teszünk így rendszeresen, erre azonban nagyon egyszerű a válasz: fogalmunk sincs

f8453d43fe4435b4c1d4f7460d024ed7

 5. zene munkába menet
Még a legrosszabb reggelt is szebbé tudja varázsolni, ha nincs lemerülve a lejátszó, és indulás előtt gyorsan magunkhoz kapva a kedvenc zenénket hallgathatjuk az úton, kizárva ezzel az utcai zajt, és a tömeget.

455994c2d213e34111d08e561f35e279

Reklámok

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s