Öltözködési szabályok, amik ma már nem állják meg a helyüket

Míg a trendek szezonról szezonra változnak, addig egy dologban akkor is biztosak lehetünk, ha a divatról beszélünk: a szabályok azért vannak, hogy áthágjuk őket. És ha már itt tartunk; ki írta ezeket a szabályokat? Összeírtunk öt elterjedt szabályt, amit ezúttal nem megerősítünk, hanem épp ellenkezőleg: Megcáfolunk!

  • A cipőnek és a táskának illeszkednie kell egymáshoz

rule04Mi a szabad választás hívei vagyunk, éppen ezért, ha a piros cipőd mellé egy piros táskát szeretnél viselni, nem fogjuk azt mondani, hogy ne tedd. De lássuk be, ezt a szabályt nehéz követni minden egyes nap. Ha tehát nincs minden napra egy hasonló szintű dinamikus duód, ne ess kétségbe. Egy merőben eltérő táska-cipő kombináció kifejezetten emelni tudja egy look fényét

  • Ne keverjük a mintákat

rule03A csíkoktól a pöttyökig, a leopárd mintán át az ocelotig, a printek mixelése az utóbbi évek legnagyobb street fashion trendjévé vált. Ideje beszállni a játékba!

  • A tengerész kék és a fekete nem illik össze 

rule02Ki gondolhatta valaha is azt, hogy ezt a két színt nem lehet együtt viselni? Bárki bármit mond, ez több mint sikk. A két árnyalat egyesek szerint nehezen megkülönböztethető, számukra szemüveg felírását javasoljuk, hogy azután ők is élvezhessék ezt az igazán újszerű kombinációt.

  • Télen nem lehet fehéret viselni

rule01Akit valamennyire is megmozgat a divat világa, biztos hallott már erről a szabályról, ami meglátásunk szerint megérett a felülírásra. Nincs is annál szebb, mint egy fehér szövetkabát a hóesésben, vagy vonzóbb, mint egy fehér kötött pulóver felett egy fehér zakó. Időről időre el kell hagynunk a komfort zónánk, és tenni egy sétát azon a bizonyos „vad” oldalon.

  • Arany és ezüst nem játszik egymással

rule05Utolsó pontunk leginkább csak a hölgyeknek szól. A kiegészítők hatalmát sosem szabad lebecsülni. Napjaink legnagyobb trendje szerint viszont már a mixeket sem lehet elhanyagolni. Az arányokra persze ügyelni kell. Viselj bátran aranyat vagy rosegoldot, ezüsttel.

Reklámok

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s