10 dolog, amit egy divatos, harmincas nőnek magáénak kell tudnia

Napi szinten nyolc, olykor 10 órákat divatorientált városi lányok és nők társaságában töltöm a munkahelyemen. Igen, tudom; szerencsés vagyok. Az elmúlt időszak alatt számos új dolgot tanultam meg a másik nemről, többek között azt is, hogy annyira mégsem különböznek tőlünk, férfiaktól. A 20-as éveiket ők is az önálló stílusuk keresésével, karrierjük építésével töltik, szerelmi valamint szexuális tapasztalatokat szereznek, csalódásokat élnek át. A harmadik X felé haladva a körvonalak azonban egyre tisztábbak, személyiségük, stílusuk kiforrott, és ennek egyre több szignifikáns jele mutatkozik. Ezeket szedtem most egy szubjektív listába. Íme, egy 10-es lista arról, hogy egy harminc felé (adott esetben harminc éves) városi nőnek már magáénak kell tudnia.

Egy klasszikus cipő

list 01Akár csak magas sarkúban vagy hajlandó kilépni az ajtón, akár csak a laposra esküszöl, a ruhatáradban lennie kell egy dizájner, jól kihasználható, és időtlen pár cipőnek.

Egy fekete nadrágkosztüm

list 02Dolgozz akár az üzleti, divat, vagy a művészeti szférában, egy jól szabott, fekete kosztümre szükséged lesz. Találkozókra, meetingekre, és állásinterjúkra sikkes és professzionális lookot kölcsönöz.

Egy gyönyörű óra

list 04Ezen nem érdemes spórolni. Ha már órába invesztálsz, tedd jól. Szóljon az egy életre, válassz minden sallangtól mentes darabot. Nem bánod meg.

Egy szignifikáns virág

list 03Hogyan máshogyan tudnák, hogy tőled van a küldött virág? Arról nem is beszélve, hogy a férfinak sem árt tudnia, milyen csokorra fűzze a „Bocsánat mindenért, szeretlek!” üzenetet rejtő kártyát.

Az örök rúzs

list 05A klasszikus vörös rúzs nem áll mindenkinek jól, mégis; válassz egy kifinomult árnyalatot, amit aztán mindig magadnál hordasz a táskádban. Nem kell azonban minden nap viselned.

Egy ékszer, amit sosem veszel le

list 07Itt is a jövődre gondolva válassz. Időtlen, egyszerű és szignifikáns darabot válassz, adott esetben engedd, hogy a pasid kisegítsen az árnál. Ennyi igazán belefér.

Egy meghatározó illat

list 06Ha nem is húzod feltétlen minden nap magad után a parfümcsíkot, találj egy illatot, testápolót, aminek illata minden szempontból te vagy.

Táska, ami egy életre szól

list 08Invesztálj egy olyan darabba, ami sosem megy ki a divatból.

Egy brutális télikabát

list 09Luxus anyag, elegáns szabásvonal. Ezek azok a kritériumok, amiknek eleget téve egy télikabát évekre, de legalábbis több szezonra aktuálissá válik.

A tökéletes kis fekete

list 10Ide azt hiszem szükségtelenek a szavak  …

 

 

 

Reklámok

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s